Нашият ангел хранител винаги се опитва да ни предупреди Алберт

...
Нашият ангел хранител винаги се опитва да ни предупреди Алберт
Коментари Харесай

Нашият ангел хранител винаги ни изпраща предупредителни знаци

Нашият ангел пазител постоянно се пробва да ни предизвести

Алберт Айнщайн е споделил, че желанието на Бог е да остане неизвестен – това са съвпаденията и случайностите, които се случват в живота ни. Затова е доста значимо да се обърне внимание на предупредителните знаци, изпратени ни от Божия дипломат – нашият ангел пазител.

Знаци за път
Ако пътувате на дълго разстояние (вие сте шофьора) и ключовете ви непрекъснато падат, пробвайте се да отложите пътуването. Вашият ангел пазител предизвестява за заплаха или просто ви дава знак, че пътуването ще бъде несполучливо.

Понякога се случва да тръгнем за бизнес среща, да се облечем и да излизем на открито. Но не толкоз порядъчен водач минава през локвата и ние задачите сме измокрени. Дори не си помисляйте да продължите по планувания маршрут. Отменете тази среща, в случай че е допустимо, защото това не е доста добър знак.

Бизнес знаци
Помните обстановката, когато ви е даден значим документ за автограф, само че въобще не можете да го подпишете. Вятърът обръща листовете, писалката стопира да написа, всичко пада и се случват странни неща. Не бързайте да сложите подписа си, проверете още веднъж. Може би има някаква измама в този документ.

Ако разнообразни инсекти, в това число пеперуди, непрекъснато летят във вашия офис, обърнете внимание на здравето си (особено в случай че пеперудите са с един и същи цвят). Може би ще се появят здравословни проблеми. Хванете една пеперуда, представете си всичките си заболявания по нея, помолете се и освободете насекомото дружно със своите неразположения. Ако пеперудите дохвърчат в дома ви, направете същото.

Ако сте самотни и мечтаете да създадете семейство, бездомно животно, което се е привързало към вас, може да ви донесе това благополучие. Нахранете го и го пуснете, а най-добре го заведете в дома си. И не забравяйте да благодарите на вашия ангел.

Паякът, който заран се спуска по мрежата, е предвестител за положителни събития. Днес умерено можете да отидете да решавате значими въпроси и да подписвате документи.

Знаци на ориста
Ако се храните в транспортно средство и то се повреди – това е знак, че през днешния ден не е целесъобразно да вършиме огромни покупки, защото те ще бъдат несполучливи.

Ако химикалката се разтече, това значи, че през днешния ден не би трябвало да се свързвате с шефа с искане за нарастване на заплатата или за каквито и да било други претенции.

Автомобили с три идентични цифри в номера предизвестяват, че през днешния ден би трябвало да отмените всички значими задания, които могат да повлияят на бъдещата ви орис.

Ако всичко непрекъснато пада (пада от ръцете ви) – това значи, че сте застрашени от загуба на имущество. Проверете ключалките, помислете за защитни ограничения против щурм.

Бързате за значима среща, само че въобще не можете да потеглите. Колата не пали, няма превоз. Не можете да намерите ключовете за жилището или, когато излизате на открито, откривате, че сте не запомнили телефона си вкъщи или някои значими документи – това са все предупредителни знаци, че през днешния ден е по-добре да останете у дома. Отложете значимите каузи за по-късно.

Вижте още: Важни житейски препоръки – ето по какъв начин да живеете по-добре

Цветята към този момент не цъфтят и стартират да повяхват, техниката непрестанно се скапва, всичко се чупи. Вашият ангел ви предизвестява, че някой от вашите близки се нуждае от вашата помощ. Опитайте се да разберете кой е този човек и направете всичко належащо.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР