"Нашите лидери са чели добре Левски. Както той казва: „Да

...
"Нашите лидери са чели добре Левски. Както той казва: „Да
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Лидерите на патриотите постъпиха мъдро и си стиснаха ръцете

"Нашите водачи са чели добре Левски. Както той споделя: „ Да си кажем кривичките, пък да си стиснем ръцете и да продължим напред ". Това се случва и в нашата коалиция. Това сподели депутатът от Обединени патриоти от квотата на НФСБ и някогашен кмет на Пловдив Славчо Атанасов във връзка свадите в националистическата коалиция в предаването "Офанзива” по Канал 3.

"Виждате светът се тресе от непрекъснати спорове и кавги. И по тази причина България се нуждае от едно устойчиво ръководство. И в последна сметка значим е резултатът и той е, че нашите водачи си стиснаха ръцете. Подходиха умно ", добави Атанасов.

Той бе безапелационен, че още няма решение дали трите партии НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и "Атака " ще се явят дружно или поотделно на и европейските избори следващата година. "Още няма решение по какъв начин ще се явим на европейските избори. От нито една от трите партии. За нас тези избори са прекомерно далечни. Събитията са динамични, а тези избори са чак след една година ", сподели депутатът. "Тази коалиция на Обединени патриоти е сполучлива. Още повече, че трите обединения са близки по идеология. Но имаме и разлики. Все отново, в случай че не беше по този начин, щяхме да сме една партия. Истината е, че нашите симпатизанти одобряват добре тази коалиция. Докато Реформаторите са малко по-либерални, а ние сме консервативни партии. Разликата сред консерватизъм и шовинизъм е дребна и поради това всеки национализъм и шовинизъм е тип консерватизъм. Бог, семейство, татковина. Това са значимите детайли на национализма”, добави Атанасов.

Той се застъпи за водача си Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила за репликите му към съветския патриарх Кирил, който бе наименуван второразрядно ченге. "Не желая да влизам в ролята на негов юрист. Уважение всеки му, само че когато те унижават вкъщи, би трябвало реакция. Истината е, че съветският патриарх направи нещо неприемливо. От свещеник влезе в ролята на политик и стартира с ръчичката по масата да назидава нашия президент. Моите почетения към Русия. България би трябвало да е в положителни връзки, само че в действителност и аз се подразних като гледах от метода, по който говореше съветският патриарх в центъра на София. Не бива метод да унижаваш своя хазаин. И поради това нашият водач бе малко по-изнервен. В последна сметка каквото повикало, такова се обадило. Въпреки че Валери Симеонов беше много корав, истината е, че всичко, което той сподели за патриарха е правилно ", добави някогашният кмет на Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР