Нашето семейство е съпричастно към участта на украинския народ и

...
Нашето семейство е съпричастно към участта на украинския народ и
Коментари Харесай

Теди Кацарова предлага подслон и работа на украинци

" Нашето семейство е съпричастно към участта на украинския народ и сме подготвени да приютим бежанци от страната, помагайки им с каквото можем. Това е нашият дълг като хора и общество. Тежка е ориста им, а войната е съвсем и в нашия двор. Днес те са бежанци, само че на следващия ден ние можем да бъдем на тяхно място ", показа поп певицата Теди Кацарова броени дни откакто се завърна от едномесечен престой в Парагвай.

Дъщерята на естрадната легенда Силвия Кацарова следи с паника протичащото се в размирната страна и е подготвена да отвори своя дом за хора, бягащи от бомбите и кръвопролитията.

" Ще оказвам помощ с удоволствие с заслон и работа. И с нас може да се случи. Баба ми, Бог да я елементарни, преживявайки войната и преди да почине, си криеше самун под възглавницата. Защото е претърпяла глада. От боязън. Това е контузия доживот. Безумие е, че се случва нова война в XXI век ", разкрива още изпълнителката..

Гостоприемството и състрадателността на семейство Кацарови се демонстрират и преди години, когато оказват помощ на семейство сирийски бежанци.

" Момчето беше озвучител при баща ми, а нашето семейство правеше каквото може за тяхното. С каквото можехме да бъдем потребни, го направихме тогава, ще го създадем и в този момент с удоволствие. Но не обичам доста да приказвам за благотворителността, тъй като тя се прави тихичко, без да се обявява ", акцентира певицата.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР