Росица Пейчева се сдоби с отроче след поредица от изпитания

...
Росица Пейчева се сдоби с отроче след поредица от изпитания
Коментари Харесай

Ето го бебето на Росица Пейчева

Росица Пейчева се снабди с отроче след поредност от тествания в персонален проект. Тя не може да се нарадва на щастието си.

 Показа, че не е от суеверните майки, който крият бебетата си  в първите дни след раждането. Роси пусна фотография на прелестно момченце от болничното заведение.

" Искам да изразя своята огромна признателност към МБАЛ за Женско здраве ”Надежда ”! В конкретика не желая да приказвам за обособени гинеколози, лекари, акушерки, анестезиолози, педиатри, рехабилитатори, мед.сестри и още други, работещи там… Защото ТЕ, ТЕ СА ЕДИН РЯДЪК ЕКИП, отдали се на хуманността, на благородната идея, давайки ни с усмивка кураж, храброст, вяра - " Всичко ще е наред! " - написа тя под фотографията.

Роси признава, че тази бременност не е била планувана и първоначално е имала съмнения дали да задържи бебето. Но съгласно нея има неща, които се случват по този начин, както ги е решила доста по-голямата мощ от нас – Господ Бог или Съдбата.

" Първата и втората ми бременност бяха малко като даденост и като обвързване, че би трябвало да се основат деца. Докато в този момент е по-различно, по-отдадени сме. Щастлива съм, само че колкото и да се веселя постоянно си имам и едно на разум. Не дръзвам толкоз да се развеселявам, тъй като съм запомнила една приказка от моите родители, които споделят: " Чакай зима, а в случай че пристигна пролет, добре. “ Затова не мога напълно да се отпусна, опасявам се да не провокираме ориста. Натрупваме мъдрост с годините. А и щастието обича тишината “ – споделя още изпълнителката.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР