Нашето мнение е, че трябва да се върви към служебен

...
Нашето мнение е, че трябва да се върви към служебен
Коментари Харесай

Майките от "Системата ни убива": Нужни са ни служебен кабинет и нови избори, които да не организира ГЕРБ

„ Нашето мнение е, че би трябвало да се върви към длъжностен кабинет и нови избори “. Това сподели пред ФАКТИ Вера Иванова от „ Системата ни убива “, изразявайки позицията на гражданската организация. Свързахме се с нея, с цел да разберем какво е мнението на част от протестиращите жители по въпроса дали би трябвало да се образува парламент след парламентарния избор на 4 април или по-скоро е нужно да се върви към нови избори.

„ Толкова време към този момент протестираме за оставка. С останалите протестиращи считаме, че ГЕРБ не би трябвало да вършат изборите “, разяснява Вера Иванова.

Припомняме, че майките на деца св нервностохно състояние от „ Системата ни убива “ взе участие интензивно в антиправителствените митинги от лятото на 2020 година. Организацията и до през днешния ден продължава да стачкува за оставката на Борисов, в това число с акции пред дома на премиера в Банкя.

На въпроса дали организирането на парламентарния избор на 4 април точно от ГЕРБ е повлияло на резултатите, Иванова отговори изрично с одобрителен отговор. Именно по тази причина от „ Системата ни убива “ приканват за нови избори, които да бъдат проведени от длъжностен кабинет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР