Нашенци, за които може да се каже, че буквално са

...
Нашенци, за които може да се каже, че буквално са
Коментари Харесай

Препатили сънародници отърваха болницата frognews.bg

Нашенци, за които може да се каже, че безусловно са минали през пъкъла, отървали болничното заведение, тъкмо когато над главите им бил щръкнал черен облак. Измъкнали се от заплахата като прибегнали до естествен лек, с който си върнали нещо, което в последно време се научихме да ценим повече – здравето.

 

За здравословния микс, прочул се със своята дарба да държи вирусите оттатък входната ни врата, първо се заговорило от уста на уста. Скоро обаче славата му достигнала и до ушите на публицистите, които бързо трансформирали Tibanol в медийна звезда.

 



Боби Агач, гр. Пловдив

Изпитала на гърба си тежестта да изгубиш непосредствен, скоро след гибелта на своя татко пловдивчанката Боби Агач била изправена пред заплахата да „ изпусне “ и майка си. Възрастната жена се поболяла от тъга, а душевните терзания омаломощили тялото ѝ и я заковали за леглото. Виждайки по какъв начин единственият ѝ останал родител губи предпочитание за живот и гасне пред очите ѝ, любящата щерка звъннала на своя брат и двамата хукнали да обикалят аптеките за Tibanol.

Водени от синовна любов, те купили 3 кутии едновременно и трансформирали в своя задача майка им всеки ден да изпива по 1 капсула от него. Усилията им се отблагодарили на десетия ден, когато тя още веднъж дала признаци, че вижда смисъл да се бори и ѝ се живее. Въпреки насладата от положителните вести те останали непоклатими и траяли да ѝ дават дневната доза здраве 30 дни без спиране.

 

Виждайки по какъв начин майка им отървала болничното заведение на косъм, признателното семейство се похвалило на всички свои близки и родственици за чудото. Новината стигнала чак до Виена, където живее тяхна близка, на която Боби почнала ежемесечно да изпраща Tibanol.

 



Бисерка Найденова, с. Нефела

Не толкоз трагична, популярност Богу, само че не по-малко сърдечна е историята на младата майка Бисерка Найденова от врачанското село Нефела. Когато брачният партньор ѝ бил повален от COVID-19 тази зима, тя се трансформирала в стожера на фамилията. За да резервира здравето си и да оцелее в сполетялата ги рецесия, тя незабавно се обърнала към персоналния си доктор за съвет. Съобразявайки тежестта на обстановката, той ѝ предложил неотложно да стартира да приема Tibanol.

Тъй като по специалност е здравна сестра, тя знае какъв брой е значимо прецизно да спазваш изписаното ти лекуване и по тази причина не пропущала нито един банкет. Постоянството ѝ довело до стремежи резултат – тя останала здрава по време на цялото боледуване на своята половинка. Но и освен това, усетила, че се усеща по-жизнена, изпълнена с сила и спокойна, а това е „ разкош “, с който малко на брой могат да се похвалят в наши дни.

 



Валерия Ангелова, гр. Пловдив

На тестване подложили качествата на Tibanol да се оправя с заболяванията и 68-годишната Валерия Ангелова от Пловдив и нейната наборка Петя Станкова от Бяла Слатина. И до момента в който на госпожа Станкова ѝ бил изписан от пулмолог, с цел да се възвърне след тежко белодробно боледуване, госпожа Ангелова си го самоназначила, когато била на крачка от постъпване в болница.

 



Петя Станкова, гр. Бяла Слатина

В навечерието на Коледните празници тя почувствала, че се разболява и незабавно се свързала със своя доктор. Той ѝ изписал шепа хапчета, само че поради другите заболявания, които има, единствено за няколко дни старата дама легнала у дома на легло. Като видяла накъде вървят нещата, тя не се поколебала и почнала да пие Tibanol.

 

„ Още на петия ден апетитът ми стартира да се възстановява. На шестия ден към този момент станах от леглото и изкарах няколко часа на крайници, а на седмия ден даже излязох на открито “, разказва случилото се през оня тежък интервал оживялата. Тъй като не е приемала други неща за укрепване на организма, тя дължи всичко на Tibanol и е решена да го пие цели 3 месеца, тъй като „ макар че парите не са ми в остатък, от здравето по-скъпо няма “.

 



Нели Кузмова-Коралова, гр. Първомай

Същата философия споделя и 66-годишната Нели Кузмова-Коралова от Първомай, която работи като здравна сестра в кабинета на общопрактикуващ доктор. Професията ѝ я среща с десетки заболели от заран до вечер, а най-голямата ѝ паника е, че ще „ занесе “ нещо у дома. Затова още с първите предизвестия за настъпващите нови и нови талази опасност тя почнала да пие Tibanol. Като експерт обаче тя протегнала ръка към него не поради рекомендация от прочут, а тъй като обширно се срещнала какво съдържа той. А откакто съумял цяла зима да я опази здрава, в този момент тя има една-единствена рекомендация към всеки, който желае чудесно здраве – „ прочетете състава на Tibanol “.

 

Tibanol съставлява естествен комплекс от 13 субстанции, който все още няма аналог по своя състав и характерности. Оздравителната мощ на вложените вещества е доказана от медицината от дълго време. Свръх качества обаче му придават коластрата и лактоферинът. Отделно от това идва и новаторската технология на произвеждане, при която съставките са разграничени в две капсули, които се намират една в друга. Този метод разрешава всяко вещество да отиде тъкмо там, където му е мястото. Именно заради всички тези качества на Tibanol той бързо след идването си в България се трансформира във любимец и на лекарите.

.

 

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.

 

 

 

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР