Нашенската и много обичана Бони Тейлър отново е сама. Да,

...
Нашенската и много обичана Бони Тейлър отново е сама. Да,
Коментари Харесай

Мъже или лекета: Тони Димитрова с разбито сърце за пореден път!

Нашенската и доста обичана Бони Тейлър още веднъж е сама. Да, несъмнено, че приказваме за Тони Димитрова, на която още преди години сложиха този прякор. Слънчева и сговорчива, Тони обаче няма шанс с мъжете, тъй като все попада на несъответствуващи.

Днес певицата има празник и навърши 60 лета. За жал обаче ще би трябвало да ги отпразнува без обичана половинка. Знаем, че откогато се раздели с много по-младия от нея Иван Ченов, Тони настойчиво крие връзките си и не желае да се повтаря претърпяното.

Тогава двамата бяха постоянно по медиите, целуваха се и се гушкаха, до момента в който внезапно той не я заряза и не хукна по непознато. Димитрова съумя да го преживее, а по-късно настойчиво се заприказва, че се е влюбила в лекар Мирослав Обрейков, който е хирург от родния й Бургас.

Макар самата Тони нееднократно да отхвърляше да има връзка с въпросния доктор, очевидци и нейни познати твърдяха, че го крие преднамерено. " Да, те не живееха дружно, а всеки в дома си, само че бяха двойка. Истината е, че се чу, че неотдавна са скъсали, само че коя е повода, не знаем. Вече се питаме това в България мъже ли са, лекета ли са... ", разясняват възмутени източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР