Нашата визия е, че на страната е необходимо програмно правителство.

...
Нашата визия е, че на страната е необходимо програмно правителство.
Коментари Харесай

ДПС пак настоява за програмно правителство

" Нашата визия е, че на страната е належащо програмно държавно управление. То би трябвало да направи промените, които политическите партии не ги направиха през последните 10-12 години”. Това сподели в сртяда Рамадан Аталай от Движение за права и свободи пред Нова тв.

Представители на придвижването ще вземат участие по-късно денем в консултациите на президента преди даването на втория и третия мандат за сформиране на държавно управление. Тезата на Движение за права и свободи за програмното държавно управление, подкрепяно от плаващи парламентарни болшинства, е остаряла.

Нежеланието на " ИТН " да подпише съдружни съглашения с Българска социалистическа партия, Демократична България и ИБГНИ за образуване на ясно парламентарно болшинство за поддръжка на държавно управление докара и до подозрения, че партията на Слави се пробва да резервира въздействието на Движение за права и свободи.

„ Този парламент не разполага с политиците, които да водят нужния дебат”, сподели Аталай.

„ Имаме политически обединения, които за първи път са в Народното събрание, само че повече от 5 години са на сцената, пред обществото. Обществото им дава съответната сила и те да поведат с тази сила, тъй като първите 1-2 години след избори се вършат мъчителните промени. Но тази групировка (ИТН) не поема тази отговорност”, разяснява Аталай.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР