Нашата работа е да създадем повече предпоставки, повече условия за

...
Нашата работа е да създадем повече предпоставки, повече условия за
Коментари Харесай

Николай Диков: Европа работи за Стара Загора!

Нашата работа е да създадем повече предпоставки, повече условия за вложения, по-голяма конкурентоспособност, а това от своя страна да докара до повишение на минималната и междинна работна заплата. Това съобщи претендентът за евродепутат Николай Диков през днешния ден при визитата си в две от предприятията в Стара Загора, разрастващи своята активност в хранителната и промишлената промишленост.

„ Европа работи за Стара Загора! Искам бизнесът да се усеща спокоен да влага тук “, добави още той.

„ Откакто се помня гръбнакът на Стара Загора е дребният и междинен бизнес – всеки един от нас има близки към себе си, които дружно със фамилиите си са построили компания, дружество, магазин. Европа поддържа вложените от тях труд, време и средства посредством механизмите за вложения и повишение уменията на работещите в тях “, разяснява претендентът за евродепутат.



В същото време градът ни е с най-ниските налози за бизнеса като такса здания и такса боклук. Общината резервира тази наклонност, която е в употребява за развиването на района. Николай Диков уточни също, че в Стара Загора има доста добра бизнес среда и ниска безработица. „ Създаването на индустриална зона „ Загоре “ дружно с страната е добър тласък за развиване. Ние търсим производства с висока добавена стойност, търсещи експерти и предлагащи високи заплати. Стара Загора има капацитет “, безапелационен бе претендентът за евродепутат.



Общинският началник на ГЕРБ и зам.-председател на Народното събрание Емил Христов също се включи в срещите през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР