Нашата националка по кану-каяк и многократен национален шампион Олимпия Душева

...
Нашата националка по кану-каяк и многократен национален шампион Олимпия Душева
Коментари Харесай

Шампионката по кану-каяк Олимпия Душева фучи с над 300 км/ч по магистралата ВИДЕО

Нашата националка по кану-каяк и нееднократен народен първенец Олимпия Душева се похвали в " Инстаграм ", че се намира в автомобил, движещ се в голямо нарушаване на законите.



На оповестено от нея видео се вижда, че транспортното средство развива 302 км/ч на фона на дива чалгия. Движение с сходна скорост се санкционира съгласно закона със сурова санкция, надхвърляща 1500 лв..

От споделените фрагменти не излиза наяве дали националката е зад кормилото на автомобила или единствено се вози в него. Най-вероятно записът е изработен на някоя от родните автомагистрали, а това е станало в тъмната част на денонощието.

Душева, сребърна медалистка на К2 Mix от Световната купа в Русия през 2021 година, очевидно се любува на високата скорост освен в гребния канал, само че и на шосето. В " Инстаграм " тя има оповестена фотография на мощен мотор " Кавазаки " и състезателен автомобил " Мерцедес ", която е съпроводена с коментар: " Моите бебчета ".

Олимпия Душева е щерка на някогашната национална състезателка по каяк Огняна Петрова-Душева, която е бронзова медалистка на 500 метра в К4 от олимпийските игри в Сеул през 1988 година Има и бронз на 500 метра двуместен каяк от международното състезание в Дуисбург през 1987 година





Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР