Наш професор за Теория на относителността Български учен отрече Теорията

...
Наш професор за Теория на относителността Български учен отрече Теорията
Коментари Харесай

Наш учен отрече Теорията на относителността и я определи като безобразие

Наш професор за Теория на относителността Български академик отхвърли Теорията на относителността на Айнщайн и я назова „ засегнатост за интелигентността на индивида “ . Тя би трябвало да бъде отстранена, тъй като води до комплициране на цялата модерна физика. Това сподели на конференция физикохимикът проф. Веселин Нонински , който живее в Съединени американски щати и е някогашен академични учител. Според него би трябвало да спре държавното финансиране на такива „ парадокси в науката “.
 
„ Теорията на относителността би трябвало да бъде отстранена от физиката, тъй като това не е просвета и доктрина, това е безсрамие. Едно създание, което е наречено доктрина и то оповестено за гениална доктрина, а това в действителност е засегнатост за интелигентността на индивида “.
 
Шокиращото изказване направи физикохимикът проф. Веселин Нонински, който от 25 години живее в Съединени американски щати и е някогашен учител в университети в Масачузетс и в Ню Йорк.
 
Според него тя е неверна, тъй като почива на другояче верни математически калкулации , само че пренесени във физиката, те водят до неверни, даже неуместни заключения.
 
„ Теорията на относителността е нещо, което идва в резултат на никаква логик а, от небето пада и самата същина на тази доктрина е вътрешно спорна, което я прави нетеория и я прави нефизична, ненаучна и псевдонаука “, сподели той.
 
На въпрос, в случай че светът се отхвърли от Теорията на относителността, до какви последствия ще докара това, проф. Нонински съобщи, че ще се стигне до „ изцеление и освобождение от интелектуалното иго “, в което по думите му е света в този момент.
 
Според професора за такива теории не би трябвало да се харчат парите на данъкоплатците , а който желае, да търси частни източници на финансиране.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР