Наш много известен хирург отвори много работа на медици и

...
Наш много известен хирург отвори много работа на медици и
Коментари Харесай

Нови разкрития за известния наш хирург по халат, направил на луди персонал и гости в хотел в Банско

Наш доста прочут хирург отвори доста работа на медици и полиция в курорта Банско. Още в петък, най-вероятно поради някакъв нервозен или душевен срив, 59-годишният А.К., който е професор и член на Българския лекарски съюз, се държал несъответстващо в един от първокласните хотели в града под Тодорка, където се настанил по-рано. 

Както БЛИЦ писа подаден е сигнал на телефон 112, че уважаваният доктор не желал да влезе в стаята си, стоял по халат във фоайето, заяждал се с личния състав и медиците. Заради тежкото му положение пристигналите след сигнала негови сътрудници от Филиала за незабавна здравна помощ в Разлог поискали да го транспортират до болничното заведение в града, където да го лекуват.

„ Той обаче изрично отказал да бъде приет в болница. Говорил някакви несвързани неща. Твърдял, че някой желае да го токсини. Така и не могли да го убедят да тръгне с колата за спешна помощ към здравното заведение “, споделиха за „ Телеграф “ от ЦСМП.

Кръвно

Историята се повторила в съботния ден. Отново е подаден сигнал на 112. Няколко часа се наложило на служители на реда и медици да убеждават известния хирург да се качи в колата за спешна помощ. Той упорствал да го качат на хеликоптер. Хирургът отказал изрично да му премерят кръвното налягане. Преди това пък слязъл от стаята във фоайето, облечен в халат, като почнал да се заяжда с клиенти и личен състав. Точно те извикали за повторно полиция и лекари.

Накрая медиците някак го склонили да се съгласи и на кола за спешна помощ, а да не чака хеликоптер. Първо е закаран в болничното заведение в Разлог, а по-късно е превозен до МБАЛ-Благоевград, където е настанен за лекуване.

Форум

Професорът е бил и в управата на Българския лекарски съюз, създател е на голям брой медицински писания. Има впечатляваща биография, безспорен експерт в призванието си на доктор. Ръководи и лична компания. В петък той участвал на теоретичен конгрес в Сандански, откъдето дружно с част от сътрудниците му са се преместили в Банско.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР