Наш борец достигна до финала на европейското до 23 години

...
Наш борец достигна до финала на европейското до 23 години
Коментари Харесай

Наш борец на еврофинал

Наш герой доближи до финала на европейското до 23 години в Пловдив. При най-леките в класическия жанр Денис Демиров (55 кг) пребори румънеца Денис Михай с 9:6. За купата нощес състезателят на Локомотив Вн излезе на тепиха против турчина Емре Мутлу, надделял Артьом Делеану (Молд) с 11:7 в другия полуфинал. Демиров е бронзов медалист от европейското за юноши през 2021 година
Другият ни полуфиналист Илия Мустаков (63) отстъпи на азера Зия Бабашов с 1:6 и нощес спори за бронза с Абере Фетен (Изр).
Мартин Димитров (77) загуби в репешажа от унгареца Кристоф Клани с 1:4 т.
При най-тежките Емилиян Лазаров (130) бе туширан от поляка Томаш Вавринчик за 1,11 мин.
В квалификациите Мирослав Емилов (60) падна с механически туш 1:12 от Мелкаму Фетене (Изр) за 3,34 мин.
Никълъс Сулев (67) загуби от Сахак Ховнанисян (Арм) с 1:5 т. В идващия кръг арменецът загуби от Диего Чхиквадзе (Груз) и не можа да изтегли бореца на Левски София за репешажите.
Димитър Стефчев (72) загуби с механически туш първата си битка с Шант Хачатрян (Арм) с 1:11 за 1,27 мин.
Мариян Маринов (97) бе надвит от Хайк Хлоян (Арм) с 0:5.
Първенството бе намерено от президента на Европейската централа Карл-Мартин Дитман (Германия), а одобрение към участниците насочи президентът на Българската федерация по битка Христо Маринов.
Схватките в зала " Колодрума " ще продължат до неделя. За медалите се борят над 400 състезатели от 34 страни, откакто Русия и Беларус бяха отстранени от всички интернационалните шампионати и шампионати.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР