Нарциса е роден през 1963 г., тренира борба до 1990

...
Нарциса е роден през 1963 г., тренира борба до 1990
Коментари Харесай

След Толкова Години Изплуваха Нови Разкрития За Едно От Най-Зловещите Гангстерски Убийства На Прехода!

Нарциса е роден през 1963 година, тренира битка до 1990 година, когато се включва в силовите групировки. Той е измежду създателите на ВИС дружно с Васил Илиев, Георги Илиев и Николай Цветин. След убийството на Васил Илиев през 1995 година става част от новосформираната „ ВАИ Холдинг “ и съучастник в три компании с Георги Илиев. Това са " Дерби-94 ", " Рик-Г " и " Диамант клуб ". " Дерби " и " Диамант " се занимават с ресторантьорство, вътрешна и външна търговия и туризъм. Маринов е бил съучастник и с ливанеца Халид Джорджес Заатар във компания " Мода ". По това време Нарциса става добър познайник на ченгетата и постоянно е привикван на разпити по сигнали за далавера, хазарт и финансови измами, само че следствията не дават резултат.

Фатална за висаджийския необут се оказва датата 27 ноември 2003 година В ранните часове Нарциса се прибира, само че не в панелката в столичния жк " Младост " 2, където живее по документи, а в кооперацията си на ул. " Сребърна " в тузарския кв. " Лозенец ". Минути след 3 часа Румен Маринов слиза от лъскавия си тъмносин " Мерцедес ", юридически по поръчка, и потегля умерено към входа на блок 3. В този миг убийците го посрещат с патрони.

Пронизан от вражеския огън, Маринов побягва през градинката към прилежащия блок на ул. " Христо Ценов ". Според очевидци, поискали анонимност, през това време Нарциса викал: " Недей да го правиш ", само че убийците го настигат и го унищожават с контролни изстрели в гърба и главата. Трупът остава да лежи до паркиран джип часове наред, до момента в който към 8 ч. сутринта не го открива инцидентен минувач.

При първичния оглед криминалистите откриват, че Нарциса е погубен с два патрона в гърба и един в главата. В градинката сред блоковете ченгетата намират заглушител и 4-5 гилзи от 9-милиметров револвер. Странно съвпадане е и това, че асансьорът е бил блокиран от предния ден, а близки подозират, че Нарциса е трябвало да бъде очистен точно там.

Една от версиите на проверяващите е, че убийството е ответен удар във войната сред представители на някогашните групировки ВИС и СИК. Броени дни преди покушението в София са убити посоченият за правоприемник на боса на СИК Поли Пантев - Евгени Стефанов-Женята и Николай Зарев-Данкина.

По-интересно звучи друго от догатките на полицията. Служители от Столична дирекция на вътрешните работи споделят за запис на телефонен диалог сред Жоро Илиев и Нарциса, изработен няколко минути преди простреляният да издъхне. Според осведомени с последни сили Маринов съумял да изрече по телефона на боса на ВИС имената на убийците си. За гарант ченгетата спрягат представителя на висаджийските среди Методи Методиев - Мето Илиенски, написа Пик.

Подозренията се подклаждат и от обстоятелството, че Мето Илиенски изчезва единствено два дни по-късно и повече никой не го вижда. Представители на ъндърграунда разясняват, че Жоро Илиев е светил маслото на Илиенския поради убийството на Нарциса.

От полицията загатват за данни, че хипотетичните физически убийци на Маринов са имали кримидосие за автокражби. Съобщава се, че убийците са били премахнати няколко месеца след разстрела, само че не излиза наяве при какви условия.

За изтезанието публично няма упрекнати или наказани, само че Министерство на вътрешните работи още пази събраните улики. Така ще е най-малко до 2023 година, когато изтича отминалостта за следствие на убийството.

Румен Маринов-Нарциса има привилегията да кумува на сватбата на най-личния висаджия Георги Илиев и избраницата му Мая. Пред олтара като кума застава дамата на Нарциса - Биана Антонова-Биби. Биби има момиче Синди от предходен брак с предприемача Жоро Палачинката. Плод на любовта им с Румен стават Марта и Христо. Биби става вдовица, когато дребното им дете е на годинка. Тя цяла нощ търси мъжа си по другари, до момента в който най-после научава сутринта от служителите на реда, че Румен не е сред живите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР