Народното творчество има нов вдъхновител - Явор от Калипетрово, който

...
Народното творчество има нов вдъхновител - Явор от Калипетрово, който
Коментари Харесай

Нов фолклор в интернет: Закуската с прати грила в енергото вдъхнови мрежата

Народното творчество има нов подстрекател - Явор от Калипетрово, който след часове без ток отиде в офис на енергото, с цел да си направи закуска. Вълна от клипове и смешки заливат обществените мрежи. Някои се въодушевиха за интернет творчество от " митинга " на Явор, само че видяхме и други, които бяха подготвени напълно безусловно да последват образеца му. Ето по какъв начин неналичието на електричество роди една интернет-звезда.

За 24-часа Явор Павлов от Калипетрово стана звезда в обществените мрежи. А всичко стартира от едно изречение:

“Като си изкарах главата от юргана - студено, видях, че тв приемника не свети, доста раздразнителен бях и децата ми гладни. ”

И от там - чанта с празненство грил, самун, суджук и компот и в офиса на енергото за закуска. Сюжет, който впрегна националния талант, а той се изля в обществените мрежи.

Нетрадиционното място за закуска на Явор сътвори нов фолклор в интернет. Там мъжът и неговият празненство грил е представян като призрачен сън за енергото.

След закуската в енергото и къс престой в полицията, на Явор е наложена санкция, а хората в Калипетрово го оповестиха за воин, тъй като в оня студен ден им донесъл най-хубавия подарък - ток.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР