Категорично ще предприемем всички мерки във всякаква област, така че

...
Категорично ще предприемем всички мерки във всякаква област, така че
Коментари Харесай

Главчев: Ще предприемем всички мерки във всякаква област, така че да се случват честни избор

Категорично ще предприемем всички ограничения във всякаква област, тъй че да се случват почтени избори. Неслучайно ви поканихме тук,  заяви служебният министър-председател Димитър Главчев, след изтеглянето на серийните номера на седем машини за гласоподаване, които ще бъдат удостоверявани за сходство за идните на 9 юни избори " две в едно ", които бяха изтеглени на инцидентен принцип в Министерството на електронното ръководство.
 
Главчев благодари на публицистите, че са взели участие в тегленото на номерата на машините, които ще бъдат удостоверявани. Искам в действителност всички да се убедят, че в целия развой всичко ще бъде обществено и транспарантно и пред очите на всички български жители. Видяхте и се уверихте със личните си очи какво се случва, а посредством вас ще се убедят и българските жители, акцентира служебният министър председател.
 
В отговор на въпрос той сподели, че няма да разяснява политическите сили и техните разговори. Ние имаме за задача да подпомогнем организирането на избори, в политически диспути не влизаме и нямаме отношение към тях, съобщи служебният министър председател. Попитан има ли доверие в служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов, Главчев сподели, че към всички министри в неговия екип има доверие.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР