Народното събрание поднови работата си в нова сграда - бившият

...
Народното събрание поднови работата си в нова сграда - бившият
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: нова сграда, стари порядки

Народното заседание възобнови работата си в " нова " постройка - някогашният Партиен дом. Всъщност по никакъв начин не е нова, тъй като законодателният орган към този момент се бе местил там.

А всичко останало си остана постарому - взаимни нападки, изказвания в коридорите, които взривяват освен залата, а и цялото общество, сложни механизми на сделки и ръководство...

Бойко Борисов изстреля, изказване, което се ширеше единствено импровизирано - че Алексей Петров е съдействал за " сглобката ".

В някаква степен ротационният министър председател Николай Денков го опроверга - той не се познавал с някогашната " барета ", в никакъв случай не били разговаряли.

А тази " нова " постройка е хубава - от вътрешната страна най-малко, и този път подготвена. Но дали е комфортна за всички? Ще разберете това от репортажа на Пламена Игнатова.

Подалият оставка основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров - неособено сладкодумен кардинално, взе думата и уточни " виновника " за неговото премахване.

А вътрешният министър уточни кого желае да негов правоприемник.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР