Народното събрание не успя да постигне диалог, изнасяме го в

...
Народното събрание не успя да постигне диалог, изнасяме го в
Коментари Харесай

Комитова ще води листата на БВ в Бургас, ген. Янев започва преговори за широка коалиция

Народното заседание не съумя да реализира разговор, изнасяме го в обществото, сподели инж. Виолета Комитова

Инж. Виолета Комитова ще води листата на партията на ген. Стефан Янев „ Български напредък ” във 2-ри МИР-Бургас. Това стана ясно след провелата се преди минути конференция на партията в морския град, за която особено от София дойде самият ген. Янев. Пред медии той изясни, че към този момент са извършени редица диалози с други политически обединения и ще се търси необятна коалиция. Но не в този момент, преди изборите, а след тях.

„ Български напредък ” се явява независимо на изключителните парламентарни избори. Това към този момент е решено. Някои от водачите ни по мномандатни региони към този момент са избрани, ще ги оповестим в понеделник. Водим диалози с доста обединения, след няколко дни ще разкрием с кои от тях възгледите ни се приближават ”, сподели ген. Стефан Янев.



Той акцентира, че най-важният проблем в този момент е очевидната липса на диалогичност в Парламента. По думите му, концепцията на „ Български напредък ” е употребявайки здравия разсъдък, да съумеят политиците да стигнат до консенсус и да стартират да вземат решение проблемите, които касаят българските жители.

„ А тези проблеми са ясни от дълго време. Те са два. Политическата рецесия и инфлацията. Единият не може да бъде решен без да бъде решен другият. Понеже в Народното събрание няма разговор и не може да се доближи до никакво решение, ние изнасяме същия този разговор в обществото. Още от другата седмица стартирам срещи с хората, с цел да разберем какво желаят те и въз основата на това да определим нашите бъдещи политики ”, сподели лидерът на листата на „ Български напредък ” за Бургас инж. Виолета Комитова.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР