Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев предложи на търг един

...
Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев предложи на търг един
Коментари Харесай

Варненски депутат и голям шампион предлага на търг златния си медал, за да помогне на дете

Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев предложи на търг един от най-ценните титли в своята сполучлива спортна кариера – златният орден от Световния шампионат за експерти през 2016 година в Русия. Със средствата варненският народен представител, който е троент европейски и троент международен първенец по кикбокс, ще поддържа благотворителната акция за лекуването на дребния Младен от Варна.

" Вярвам в положителното и в името на борбата за пълноценния живот на едно дете съм подготвен да се разделя с медала, който е обвързван с доста прочувствен за мен миг на кръга. Надявам се огромната ми победа в спорта да помогне Младенчо да извоюва своята победа над тежкото заболяване ", показа Владимир Вълев. Той не за първи път се включва в акцията, инициирана от околните на детето. През 2015 година Владимир Вълев разгласи на търг ръкавиците си от професионална церемония вечер, а година по-късно взе присъединяване и в благотворителен шампионат.

Със събраните средства Младен, който страда от спастична метахронична парализа левкодистрофия, ще получи късмет за скъпоструващо лекуване със стволови кафези в чужбина.

Титулуваният състезател е подготвен да даде медала си на най-големия донор по време на  идното първо издание от веригата по кикбокс и муай тай " Senshi ". В събитието, което ще се състои на 23 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна, ще вземат участие най-хубавите български бойци, а две от срещите ще бъдат надлежно за Европейска и Интерконтинентална купа на WAKO PRO.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР