Народният представител от ГЕРБ-СДС от Велико Търново и региона проф.

...
Народният представител от ГЕРБ-СДС от Велико Търново и региона проф.
Коментари Харесай

Проф.Ангелов: Няма да допусна политически уволнения във Велико Търново и региона

Народният представител от ГЕРБ-СДС от Велико Търново и района проф. Костадин Ангелов бе безапелационен, че няма да допусне политически уволнения в изборния му регион. Реакцията на проф. Ангелов е във връзка публикуваните записи от срещата на „ Продължаваме промяната “.


„ Лично се подписвам с кръв под това! Ще се боря до край никой държавен чиновник в изборния ми регион да не бъде уволнен поради политическите си пристрастия и възгледи. В противоположен случай бихме паднали жертва на неофашистки преследвания.


Реакцията ми е предизвикана от записа от срещата на Политическа партия, където Асен Василев, приказва за чистка в държавната администрация “, разяснява проф. Ангелов в своята фейсбук-страница. 


„ В целия запис, който е над 4 часа, има прояви на фашизъм, надменност, инфантилност, задкулисие, двуличие, реваншизъм, слагачество. От 4 часа, липсва даже и една минута за проблемите на хората. Най-много ме разочарова обаче многократната приложимост на думата “продадем ”. Политическа партия разискват по какъв начин “да продадат ” нещо на обществото. Търговията и политиката нямат нищо общо “, разяснява още проф. Костадин Ангелов. 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР