Народният представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски посрещна търговска бизнес делегация

...
Народният представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски посрещна търговска бизнес делегация
Коментари Харесай

Народният представител Иван Миховски посрещна ирански бизнесмени в Троян

Народният представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски посрещна комерсиална бизнес делегация от Иран. В динамичната програмата за визитата в Троян бяха планувани срещи в мебелно дружество, машиностроително произвеждане и в Института по планинско отглеждане на животни и земеделие, оповестява troyanpress.com.

Миховски заведе гостите си в „ Рико Стил “, където те се срещнаха с производството и разговаряха със притежателя Христо Йовчевски. Иранските предприемачи бяха мощно впечатлени от роботизацията на софтуерните интервенции и демонстрираха интерес към взаимни бизнес начинания. По-късно посетиха и възроденото дружество „ Елпром – Троян “, което в предишното е имало постоянен пазар на електромоторите си в Иран. Гостите се срещнаха и с работата на Института по планинско отглеждане на животни и земеделие.

Иранската делегация бе водена от Айатолах Ахмади, заместник-председател на Иранската палата на търговията, промишлеността и мините на провинция Чахармахал и Бахтиария. Той благодари на Миховски за гостоприемството и показа, че съществени браншове от съвместен интерес са земеделие, морски артикули, отглеждане на животни, бяла техника, медикаменти, туризъм, машиностроене, мебелно произвеждане. Преди ден делегацията е провела среща и с 30 български компании в София по време на двустранна среща сред управлението на БТПП и Иранската палата на търговията, индустрията, мините и земеделието.

„ Всяка опция за увеличение на бизнесконтактите на троянските работодатели е значима за мен, а по думите им значима и потребна и за тях самите. Разговорите сред иранските бизнесмени и троянските им сътрудници бяха ползотворни и за двете страни, сигурен съм, че те ще продължат и в бъдеще “, разяснява след срещата Миховски.
Иранската делегация се срещна и с регионалния шеф Георги Терзийски, с кмета на Ловеч Корнелия Маринова и с представители на работодателските организации в област Ловеч.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР