Народният представител от ДПС Джейхан Ибрямов, член на парламентарната комисия

...
Народният представител от ДПС Джейхан Ибрямов, член на парламентарната комисия
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов участва в пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО

Народният представител от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов, член на парламентарната комисия по защита, взе участие в пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО. На нея бяха разисквани големите провокации пред НАТО и Европейски Съюз, подбудени от войната в Украйна, както и молбите за участие в Алианса на Швеция и Финладия, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Шведската делегация изиска среща с българската, с цел да показа аспекти и цели на желанието си за участие във Алианса. По време на срещата обсъдихме динамичната обстановка поради войната на източните флангове, нуждата от увеличение на стабилността в района на Балтийско море и евроатлантическата сигурност, сподели Джейхан Ибрямов.

Асамблеята съобщи, че НАТО би трябвало „ доста да ускори “ своето въздържане и защита и „ бързо да премине към позиция на „ предна защита “ “, изключително посредством непрекъснатото разполагане на войски и съоръжение на източния фланг, с цел да отбрани „ всеки сантиметър “ територия от Алианса, разяснява още националният представител от Движение за права и свободи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР