Народните представителите от АТАКА поднесоха венци пред паметника на Цар

...
Народните представителите от АТАКА поднесоха венци пред паметника на Цар
Коментари Харесай

"Атака" отбеляза 142 години от Освобождението на България от турско робство

Народните представителите от АТАКА сервираха венци пред паметника на Цар Освободител в София във връзка 142 години от Освобождението на България от турско иго. Присъстваха и членове на столичната конструкция на политическата групировка.

С минута безмълвие зам.-председателят на партията Десислав Чуколов и сътрудника му Николай Александров уважиха хилядите жертви, които дадоха живота си за свободата на родината ни.

„ Трети март е от дните, в които би трябвало да си даваме сметка, че сме народ, оживял доста епохи, че България носи името си от хилядолетия и сме от дребното европейски страни, които не са променяли името си”, съобщи пред АЛФА ТВ Чуколов.


Той добави, че не би трябвало да се не помни кой освободи страната ни – Руската империя. По думите му респект отдаваме и към всички книжовници и революционери, които приготвиха националната гражданска война в епохата на Българското възобновление.

„ Време е всеки да си даде сметка какво би трябвало да се промени в България и кой има куража да го направи. Всеки би трябвало да работи за България, тъй като има доста неща, които би трябвало да съхраним – националната ни целокупност, духовността, културата”, сподели зам.-председателят на АТАКА.

В умозаключение Чуколов акцентира, че би трябвало да сме признателни на православна Русия за жертвите, които е дала за свободата ни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР