Народните представители от парламентарните комисии по отбрана и външна политика

...
Народните представители от парламентарните комисии по отбрана и външна политика
Коментари Харесай

Депутатите от парламентарните комисии по външна политика и отбрана обсъждат предоставянето на военна помощ на Украйна


Народните представители от парламентарните комисии по защита и външна политика разискват даването на военна и техническа помощ на Украйна. Едното предложение за поддръжка на Украйна е от Атанас Атанасов („ Демократична България “) и група народни представители, а второто е от Десислава Атанасова („ ГЕРБ-СДС “) и група народни представители. 

В началото на съвещанието Ангел Георгиев от „ Възраждане “ и Кристиан Вигенин от „ Българска социалистическа партия за България “ желаеха тази точка от дневния ред да бъде отстранена. 

От Министерството на защитата са декларирали, че би трябвало да бъде направен подробен разбор преди да бъде взето сходно решение. Такъв разбор няма, сподели Георгиев. Такова значимо решение се взима без представители на службите, това наподобява на политическа акция. Смятам, че тази точка би трябвало да бъде отсрочена за идната седмица. Нищо не постанова сходна неотложност, разяснява Вигенин.

На взаимното съвещание на комисиите участват служебният министър на защитата Димитър Стоянов и служебният министър на външните работи Николай Милков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР