Народните представители от НФСБ Валентин Касабов, Борис Ячев и Христиан

...
Народните представители от НФСБ Валентин Касабов, Борис Ячев и Христиан
Коментари Харесай

НФСБ внесе в НС законите на Симеонов

Народните представители от НФСБ Валентин Касабов, Борис Ячев и Христиан Митев внесоха в деловодството на Народното събрание през днешния ден част от законопроектите, показани преди ден от вицепремиера Валери Симеонов по време  на срещите му с ръководителите на парламентарните групи на ГЕРБ и Българска социалистическа партия.

Законите са извънредно значими и ще доведат до съществени промени към по-добро в другите браншове, съобщи зам.-председателят на ПГ „ Обединени патриоти “ и народен представител от НФСБ Валентин Касабов. По думите на сътрудника му Борис Ячев извънредно значимо в тази ситуация е, че част от законите са получили политическа поддръжка и от други парламентарни групи.

Припомняме, че по време на срещите с Валери Симеонов от ГЕРБ и Българска социалистическа партия обявиха политическата си поддръжка за измененията в Закона за хазарта – единият от законопроектите, който беше импортиран през днешния ден. Тези промени са свързани със възбрана и на индиректната реклама, както и плануват продажбата на талоните за хазартните игри да се прави само на лицензираните за това места, уточни Христиан Митев.

Вторият импортиран от НФСБ законопроект е обвързван с промени в Закона за здравето, които касаят частичното връщане на тютюнопушенето в заведенията за хранене и забавление. Третият законопроект планува промени в Закона за устройство на териториите, свързани с т.н преместваеми обекти като контролира по-прецизно схемите за слагане и унищожаване на тези обекти.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР