Народните представители от “Демократична България Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев

...
Народните представители от “Демократична България Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев
Коментари Харесай

Напрежение! Приключва ли Митрофанова с България

Народните представители от “Демократична България ” Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев се причислиха към апелите за отзоваване на съветския дипломат в България Елеонора Митрофанова. 

По-рано през днешния ден дипломатът Стефан Тафров съобщи, че Митрофанова би трябвало да бъде оповестена за личност нон грата.

“Посланикът на Русия Елеонора Митрофанова излезе с необмислено послание за трети март. Към нея би трябвало да бъде приложена най-тежката глоба в дипломацията - тя би трябвало да бъде отзована ”, съобщи Цонева в изявление за медийна група “Добруджа ”.

Ивайло Мирчев разгласи в собствен пост във “Фейсбук ”: “Време е съветският дипломат да бъде помолен учтиво да напусне страната ”.

Двамата депутати посетиха граничния пункт в Дуранкулак и хотели в Балчик, където са настанени бежанци. Те откриха, че има голям брой проблеми, с които би трябвало страната да се ангажира.

“Полша е приела половин милион души, а нашата страна 16 хиляди. На този стадий не се оправяме по този начин, както би трябвало. Нашата цел е да го поправяме. Държавата би трябвало да си влезе във функционалностите и по тази причина искахме диалог и информация от първа ръка ”, сподели Мирчев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР