Народните представители (ГЕРБ-СДС) и (ИТН) се сдърпаха пред погледа на

...
Народните представители (ГЕРБ-СДС) и (ИТН) се сдърпаха пред погледа на
Коментари Харесай

Дани Каназирева и Тошко Йорданов се сдърпаха пред областния

Народните представители (ГЕРБ-СДС) и (ИТН) се сдърпаха пред погледа на регионалния шеф на Пловдив на конференция след среща за уточняване на значимите за Пловдивска област планове, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Двамата депутати бяха застанали от двете страни на Иванов. След като регионалният разгласи към какви тематики са се обединили да се работи, взе думата и даде обещание, че персонално ще отиде в Министерство на регионалното развитие и АПИ да ревизира до каква степен е стигнал всеки стартират пътен план, какъв брой пари са дадени, за какво не са осъществени.

Конкретно за водоснабдяването от " Въча " Йорданов посочи, че е приказвал с министрите на енергетиката и на районното развиване този план най-сетне да бъде осъществен, тъй като е доста значим за Брестовица. " Хората от Брестовица ги познавам още преди да стартираме да се занимаваме с политика, от " Шоуто на Слави " - съобщи депутатът от Има Такъв Народ. 

внимателно се опита да поправи сътрудника си, че планът " Въча " не касае Брестовица и че там има нови водоизточници. Йорданов обаче реагира с думите: " Идете до там, разходете се, хората да ви посрещнат с обич ".

" Крайно време е Пловдив да има същински депутати. Загубени са десетки години и за Въча, и за околовръстното. Сега концепцията е да работим в синхрон " - постави точка на размяната на реплики депутатът от Политическа партия Росен Костурков.

Срещите на народните представители от 16 и 17 МИР при регионалния шеф ще се организират всеки първи понеделник на месеца.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР