Народната певица Ива Давидова най-накрая проговори за развода си и

...
Народната певица Ива Давидова най-накрая проговори за развода си и
Коментари Харесай

Изневяра, брутални обиди и публичен развод! Наша певица сложи край на брака си

Народната певица Ива Давидова най-сетне проговори за развода си и свадите с бащата на нейната щерка. Преди няколко дни той изригна в обществените мрежи с брутални обвинявания против някогашната си, а перничанката към този момент е завела дело за клюка и уронване на престижа.
Тя оповести новината в своя персонален профил във Facebook, от което си проличава какъв брой е огорчена и разочарована от мъжа, с който до неотдавна е делила легло.
 

„ Скъпи другари, с този документ желая да сложа завършек на сагата с развода ми в медиите. Чрез адв. Тони Христов, член на САК, ще защитя достолепието си на жена, майка и обществена персона в Съда.

Съпругът ми изрече брутални клюки, неистини и обиди за мен в общественото пространство. Такива действия се санкционират от Закона! Да оскверниш по този начин дамата, на която си се клел в обич пред Господ и обществото, делили сте залъка хляб… и е Майка на твоето дете!…говори единствено по себе си.
Най-сетне ще отговоря на най-задавания въпрос от всички публицисти: „ Какво мисля за брачна половинка ми и обвързваните с него лица? “ Нищо не мисля. И от дълго време не ме интересуват “, твърди Ива Давидова.
Припомняме, че абсурдът сред двамата се разигра, откакто стана ясна повода за раздялата им. По думите на националната певица, мъжът й, който работи и живее в Германия, изневерил с друга. От своя страна предприемачът Димо не остана задължен и атакува Ива, като разкри срамни детайлности от брака им. Ива обаче освен,че ги отхвърли, само че и реши да почисти името си по правосъден ред, написа show.blitz.bg.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР