Народната любимка Сашка Васева се завърна триумфално на сцената на

...
Народната любимка Сашка Васева се завърна триумфално на сцената на
Коментари Харесай

Св. Христофор помогнал на Сашка Васева да пребори тумора 


Народната фаворитка Сашка Васева се завърна триумфално на сцената на фестивала „ Пирин Фолк “ в последните дни на август тази година, а рециталът ѝ бе приветстван даже от президента Румен Радев. В последните години Сашка се бори за живота си, откакто стартира да ослепява прогресивно, а след това бе открито, че има израстък в мозъка. След тежка интервенция и лекуване при експерти в Германия Васева се възвръща. Скоро отново и предстоят рутинни прегледи. Освен на немските доктори певицата твърди, че дължи възобновяване си и на интервенция свише. Тя споделя, че е получила помощ от католическия светец св. Христофор.

„ Имах един талисман, като паричка. Намерих го в Германия на земята, тъкмо преди да ми изтекат водите. Раждах там през 2000 година На едната страна на немски пишеше: „ Господ те закриля “. А на другата бе изографисан свети Христофор. Прочетох неговата история. Аз я резервирах тази паричка и я държах доста години при мен. Сложих ѝ верижка и я носех. Но започнах да върша доста неточности. Давах неправилни неща от себе си, правех неприятно подстрекателство. И оттова тези грехове, които се отразяваха на моята душа, се отразяваха и на връзката ми с висшите светове. Тогава носех на синджирче амулета със свети Христофор и през 2014 година той внезапно се скъса и падна, не можех по никакъв начин да го открия. Аз държах доста на него! Години наред той не бе с мен “, споделя Сашка.

Именно по-късно почнали тежките ѝ проблеми със здравето, до момента в който не получила предсказание. „ И внезапно в този момент по време на лекуването отидох до един манастир в Германия. Там има щандче с иконки и сувенири. Моят брачен партньор Христо внезапно ми сподели: „ Искам да ти взема ето това “. И взе един ключодържател. И от близко вижда, че това е свети Христофор от едната страна, а от другата написа: Gott schuetze dich – Господ те закриля!. Същото нещо, което изгубих в миналото, в този момент го открих още веднъж. И разбрах, че Господ ми е дал прошка за нещата, които съм направила сред 2000 и 2014 година “, откровеничи Васева.

Певицата добавя още, че е преоткрила Библията. „ Помогна ми и псалм 91 от Библията – „ Божията протекция “. Той е дълъг и извънредно мощен, предлагам го на всеки, изключително в моменти на компликация. Карах мъжа ми да ми го чете всеки ден. И в този момент ми го чете и го изучавам наизуст, още не съм го научила целия, само че би трябвало да го направя. Много хора, които са свързани духовно с мен, ми споделят постоянно да стартирам сутрините с молитвата „ Отче наш “. Оттам нататък – псалм 91. Има доста българи, които са с моята диагноза и с моите проживявания, а никой не знае за тях, тъй като не са обществени персони, само че те се борят и не престават напред “, споделя още обичаната певица.
ретро бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР