"Народе - изправете се и ГЕРБ ще паднат", заяви лидерът

...
"Народе - изправете се и ГЕРБ ще паднат", заяви лидерът
Коментари Харесай

От Бузлуджа Нинова зове за въстание: Народе - изправете се и ГЕРБ ще паднат

"Народе - изправете се и ГЕРБ ще паднат ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на националния събор на левицата на връх Бузлуджа.
"Скъпи социалисти, симпатизанти, съдружни сътрудници, посетители, скъпи българи, историческият връх Бузлуджа ни събра още веднъж, събра ни уважението към Димитър Благоев и съратниците му, към нашите предшественици, които преди 128 години организираха тук Бузлуджанския конгрес и сложиха начало на битката за правдивост. Тук сме да се поклоним пред героите на България - Хажди Димитър и неговите четници, които проляха кръвта си на тази смяна за свободата на България. Днес ни събират тези две думи - тези две полезности: правдивост и независимост, тъй като и през днешния ден мнозина не се усещат свободни българи и за мнозина няма правдивост, само че за разлика от този момент през днешния ден българи лишиха свободата на други българи и справедливостта за други българи. Днес едноличната, властническа власт, пълзящата тирания ръководи посредством боязън и незаинтересованост. Борисов ръководи не тъй като може и не тъй като народът го желае, а поради страха, в който държи народа. Заради апатията, която провокира с политиката, която води. Държава не може да се ръководи със боязън, нация не може да се развива с незаинтересованост. Държава се ръководи с разум, нация се развива с труда и силите на всеки българин и това е задачата пред нас ", акцентира Нинова.
Тя уточни, че през днешния ден политическият конкурент е ГЕРБ.
"Нашият зложелател е страхът и нашата задача е да отидем до всеки, безпаричен, слаб, пренебрегнат и унизен, да му подаден ръка, да му дадем религия, да му кажем, че ориста ни зависи от всеки от нас. Да му кажем: "Народе, изправете се и те ще паднат ", сподели Нинова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР