Narod.bg вече предупреди, че колелото е завъртяно – Иван Гешев

...
Narod.bg вече предупреди, че колелото е завъртяно – Иван Гешев
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Иван Гешев прави партия с избиратели на ГЕРБ, вече е във война с Бойко

Narod.bg към този момент предизвести, че колелото е завъртяно – Иван Гешев ще бъде махнат от поста основен прокурор, само че вместо в забвение, ще оглави нова партия, която ще изсмуче гласоподаватели от ГЕРБ и така наречен „ родолюбив бранш ” – „ Възраждане ”, „ Български напредък ” и Вътрешна македонска революционна организация, с което влиза в открита война с Бойко Борисов.

Новината заяви пред Narod.bg източник от върховете на прокуратурата, наясно с готвените рокади.

„ Гешев няма да бъде основен прокурор, няма да му разрешат да изкара мандата си. Вместо това за него е измислена нова роля – Гешев ще оглави партия и твърдо влиза в политиката.

Затова са и тези политически изявления, които в последно време си разрешава прокурор №1, по тази причина и държа тирада в гетото във връзка умрелия от инфаркт таксиметров водач от малцинствата ”, акцентира информаторът на Narod.bg.

Ето едно от последните политически изявления на Гещев:

„ Преди време споделих, че съм гневен. Сега не знам какво да кажа. Колебая се сред яд и изтощение. Сякаш съм в някакво “дежа вю ” от 90-те.

Времена на властваща престъпност, които смятах за отминали. Хората не заслужават да им стоварим и този проблем, тъй като той не е резултат от войната в Украйна или инфлационните процеси в Европейски Съюз.

Реклама

Не са отговорни и моите сътрудници от Министерство на вътрешните работи, съда и прокуратурата. Резултат е от войната на някои политици против прокуратурата. Последствие е от съсипването на взаимоотношението сред институциите, от кадровите чистки, от безумните законодателни промени в интерес най-вероятно на престъпността и олигарсите, от демонизирането на правосъдната власт ”.

Планът е Иван Гешев да оглави патриотарска групировка, в която щат – не щат гласове ще прелеят от „ Възраждане ” и „ Български напредък ”, което ще удари мощно и Вътрешна македонска революционна организация на Красимир Каракачанов, което тотално ще се обезсили.

В момента към този момент войска пиари работят за политическото бъдеще на Иван Гешев с новия му облик, като най-силната опорка ще е основният прокурор да бъде показан като най-силният човек в страната, който се бори с престъпността.

Гешев преднамерено приказва за престъпността, тъй като самичък приготвя почвата за политическия му план, който ще вземе гласоподаватели и от ГЕРБ.

Това си е открит фронт против Бойко, в който първият изстрел към този момент ме създаден – преди дни прокурор разгласи, че за легален карцерът на шайката Севдалина Арнаудова, позната и като Pi Ar Sevi Boiko.

Това е единствено едно мигане, че обстановката е радикално изменена и че ГЕРБ към този момент не може да разчита на неговата помощ точно тъй като на хоризонта се задава нова партия – на Иван Гешев.

Очаквайте в Narod.bg детайлности от войната сред Гешев и Борисов
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР