Narod.bg подава сигнал до главния прокурор Иван Гешев за съмнителен

...
Narod.bg подава сигнал до главния прокурор Иван Гешев за съмнителен
Коментари Харесай

Narod.bg до прокурор №1: Цеко Минев дава заем на БЛС да купи фалирала фирма на… Цеко Минев

Narod.bg подава сигнал до основния прокурор Иван Гешев за подозрителен дълг на Българския лекарски съюз (БЛС ) от Първа капиталова банка, в която акционер е предприемачът Цеко Тодоров Минев.
 Сделката е подписана от ръководителя на БЛС доктор Иван Маджаров
Публикуваме и документи, подписани от ръководителя на Управителния съвет Иван Маджаров, съгласно които БЛС приема предлагането на „ Първа капиталова банка “ АД да финансира закупуването от лекарския съюз на 100% дружествените дялове от капитала на новоучредено еднолично сдружение с лимитирана отговорност (ЕООД), което е във банкрут е и на… Цеко Минев, безапелационен е доктор от съюза пред Narod.bg.
 Цеко Минев дължи отговори на 32 000 лекари поради съмнителната договорка
Целта на договорката, посредством която с дълг професионалната лекарска организация, в която членуват над 32 000 експерти в бяло, купува компания на банкера, е в сдружението да бъдат апортирани парцели на съюза. Става дума за договорката по придобиване на постройка за „ Дом на лекаря “, намираща се в София на ул. „ Доспат “ №2, от БЛС.

Реклама

Редакцията на Narod.bg дава документите на обвинител №1, който може да се самосезира и направи обстойна инспекция на цялата договорка, която вони на корупция.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР