Нарастващата Луна е време на активност, но е важно да

...
Нарастващата Луна е време на активност, но е важно да
Коментари Харесай

Растяща Луна през ноември: какво да правите, за да привлечете късмета на своя страна

Нарастващата Луна е време на интензивност, само че е значимо да насочите силата си в вярната посока , с цел да не вършиме неточности и да не си навличате неприятности. Астролозите описаха какво може и какво не може да се прави по време на тази фаза.

Луната ще пораства от 1 до 7 и от 25 до 30 ноември. Повечето от рестриктивните мерки ще паднат в интервала от 1 до 7 ноември, защото ретроградният Марс ще бъде най-активен по това време. Ще бъде значимо да не провокирате проблеми и спонтанни промени. 

В края на месеца възходящата Луна ще бъде значима, защото есенният интервал е към своя край , тъй че доста от нас ще желаят да побутнат малко, с цел да довършат работата и плановете, които са почнали по-рано. Както първоначално, по този начин и в края на месеца е значимо по-често да употребявате мантри и ритуали за пари, обич и триумф. 
 Какво да (не) вършиме по време на растящата Луна през ноември  Какво да (не) вършиме по време на растящата Луна през ноември  Какво да (не) вършиме по време на растящата Луна през ноември  Какво да (не) вършиме по време на растящата Луна през ноември
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР