Нарастваща Луна в знак Близнаци до 05:26ч на 19 февруари Когато

...
Нарастваща Луна в знак Близнаци до 05:26ч на 19 февруари
Когато
Коментари Харесай

Избягвайте днес да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат

Нарастваща Луна в символ Близнаци до 05:26ч на 19 февруари

Когато Луната е във въздушният знак Близнаци се демонстрират екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни и по разговорчиви, само че и по склонни да изтърван това, което не е за казване. Лунната ни същина остава надълбоко подтисната, а изгрява слънчевата ни същина. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лековерие, взимане на бързи решения, вършат незадоволително премислени изявления. Всичко, което започнете в този момент ще бъде продължително, само че няма да има подобен завършък, какъвто сте възнамерявали.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 9 лунен ден от 11:15ч на 17 февруари до 11:58ч на 18 февруари

Труден ден. Време на енергиен поврат. Символи на деня са прилеп, Млечния път. Този лунен ден алегорично е обвързван със знак Рак и се смята за първия сериозен ден от лунния цикъл. Често съответствува с първата площ на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с внезапна и дейна сила, която търси излаз да излезе и в дадения случай се възприема отрицателно.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Не се учудвайте, в случай че ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем.

Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте познатите ви техники за отбрана. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Въздържайте се от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Всякакви очистителни процедури в този интервал са добре пристигнали. Да се заобикаля преяждането. Добре е да предприемете ликвидиране на пространствата и тялото - физически и ментално.

Тъй като на 9-ия ден от лунния месец има доста огромна възможност от непредвидени спорове, мощно се предлага да прекарате деня в цялостно усамотение. В противоположен случай можете да развалите връзките си със фамилията и околните другари. В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Не се предлага да се вършат нито огромни, нито дребни покупки. Този интервал е само за изхвърляне на ненужни предмети. Ако е допустимо, пробвайте се даже да не купувате хранителни артикули, да се справите с това, което имате. Всичко, което се купува носи скрита заплаха. Може да аргументи отчаяние, загуба на пари, отравяне и така нататък

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР