Наръгал го с кухненски нож два пъти, след това нанесъл

...
Наръгал го с кухненски нож два пъти, след това нанесъл
Коментари Харесай

Бейтула убил бебето си, дразнело го, че плаче, когато правят секс с майка му

Наръгал го с кухненски нож два пъти, по-късно нанесъл 6 удара и на жена си

На първи октомври вечерта Денис Бейтула се пробва да стартира секс с жена си Андреа в жилището им в британското градче Уолсенд. От прилежащата стая се чува плачът на 3-седмичния им наследник Андрей и майката отива да го успокои. Когато се връща, мъжът продължава да упорства за секс, само че не открива реципрочност. Кара Андреа да отидат в кухнята, с цел да поговорят. Пита я дали нещата постоянно ще не престават по този начин и тя ще отива при бебето. И за какво, в случай че не го обича, не го напусне. След което взема кухненски нож и опира острието му в стомаха на Андреа, като заплашва, че ще я убие.

След по-малко от 24 часа това в действителност се случва. Майката и бебето лежат облени в кръв, а Бейтула напуща жилището. Обажда се в полицията, изчаква криминалистите на улицата и им споделя: „ Убих ги ”. Кадър от видео, което полицията е снимала при срещата си Бейтула, откакто е подал сигнал, че е умъртвил жена си и бебето си.
Кадър от видео, което полицията е снимала при срещата си Бейтула, откакто е подал сигнал, че е умъртвил жена си и бебето си. СНИМКА: АНГЛИЙСКА ПОЛИЦИЯ
В това време кървящата Андреа съумява да набере номера на незабавна помощ, което в действителност се оказва решаващо за нейното избавяне, само че не и за това на дребния Андрей. Докато се бори за своя живот с шест прободни рани и вътрешни кръвоизливи в болница, тя би трябвало да се елементарни със сина си, преди да изключат поддържащата живота му инсталация. Лекарите пробват всичко, с цел да спасят бебето, само че 15-сантиметровия нож, с който татко му два пъти го пробожда, е засегнал жизненоважни органи.

Според проверяващите главният претекст за нападението е ревнивост. Изглежда, че 27-годишният Денис е ревнувал 21-годишната Андреа от детето им, както и от хипотетичните й ухажьори. „ Той не го е виждал като наследник, не е имал бащински усеща към него. За Бейтула детето е било противник. Заради тази ревнивост и нарцисизъм той прави това нахлуване ”, прочете представител на прокуратурата по време на последното правосъдно съвещание по случая. На него българският жител Бейтула бе наказан от британски съд доживот с минимум 23-години дейно излежаване в затвор. Той бе приет за отговорен по обвинявания, че е умъртвил своя наследник и опит за ликвидиране на румънката Андреа Стефан.

По време на делото стана ясно, че двамата се срещат през октомври 2018 година Още при първата им среща Денис е омаян от Андреа. Тогава тя се мести в нов апартамент с майка си. Помагат им фамилни другари, които са свързани с служащи от близка пицария. Сред тях е и Бейтула. Докато оказва помощ, той бързо демонстрира, че доста я харесва. Иска дори позволение от майка й Кристина Гелмес, с цел да я ухажва. След като промяната му в пицарията свършва, идва в жилището им още веднъж и дори остава да преспри. От самото начало той е захласнат от Андреа и полово привързан. Понякога са правили секс по цяла нощ.

След няколко месеца обаче тя забременява и нещата стартират да се трансформират. Денис се нервира, когато приятелката му споделя, че е изморена и не й се прави секс. Разочарован е, когато схваща, че ще имат наследник, защото желал щерка, която да е с красивите очи на обичаната му. Нещата стават още по-тежки след появяването на бебето. Когато го донасят в къщи, той даже не го поглежда. Оставя Андреа сама да се грижи за него и когато не успее да го успокои бързо, я назовава глупава.

Те са имали естествените компликации на ранното родителство, защото бебето им постоянно се събуждало през нощта, показва прокурорът. Бейтула обаче стартира извънредно доста да се нервира. Ядосва се на дребни неща като това, че майката на Андреа приказва на румънски на бебето вместо на британски, който е езикът за другарство сред двойката. След подобен скандал Денис за първи път протяга ръка на жена си. Започва да я души и желае да знае дали тя не крои секрети проекти да избяга в Румъния. Смята, че желае да го напусне и да тръгне с различен мъж, който да отглежда сина му.

Сутринта на съдбовния втори октомври Бейтула се държи като че ли нищо не се е случило предходната вечер, когато за първи път опира нож в жена си. Даже се чудел на глас за какво Андреа не му приказва. Напуска жилището им и се връща в ранния следобяд. Изглежда много сърдит и протяга ръка още веднъж към ножа. Казва на Андреа, че я обича и се нуждае единствено от нейната усмивка. След това насочва ножа към себе си и я подканва да го вземе с думите: „ След като аз не мога да те убия, тъй като те обичам, ти го направи ”. Когато тя не реагира, се преструва, че си режи вените, само че прави единствено повърхностна рана. Това изплашва доста Андреа и тя го моли да спре. Опитва се да го убеди, че в случай че в действителност я обича, няма да стори това.

Все още държейки ножа, Денис отива в стаята, където е бебето. Андреа го следва, само че той я изпраща в банята, с цел да му донесе превръзки за порязаната ръка. Тя отхвърля, само че Бейтула стартира да крещи и дамата се подчинява. Когато се връща, вижда по какъв начин той нанася удари с ножа на спящия в кошчето си Андрей. Започва битка сред двамата, по време на която той я ранява 6 пъти. В миг на мъртвило тя го моли да извика кола за спешна помощ, само че той излиза на улицата и се обажда в полицията, с цел да заяви, че е умъртвил жена си и детето си. Първият полицейски екип идва на четвъртата минута след неговото позвъняване. Освен „ убих ги ” Бейтула не споделя нищо друго. Само им дава ключовете за жилището, демонстрира полицейско видео от този миг.

Майката и бебето са откарани незабавно в болница, само че след 4 дни дребният Андрей почива. След като стана ясна присъдата на Бейтула, Андреа разгласява свое изказване по случая, в което го назова контролиращ сътрудник, който е разрушил целия й свят. „ Прекарах всяка секунда след оня съдбовен ден в търсене на аргументи, които можеха да създадат резултата друг. Обвинявах се, че не съм се разделила с Денис по-рано, само че единствено тези, които са били в следени връзки, знаят защо приказвам. Той ме накара да се усещам по този начин, че в никакъв случай няма да намеря по-добър от него и че никой различен няма да бъде татко на нашия наследник ”, написа Андреа.

По време на следствието Бейтула се опита да трансферира виновността върху нея, като твърди, че й се е ядосал, тъй като приемала опиати и си правила порно клипове. Тези негови изказвания обаче не се удостоверяват, както и това, че страда от психологично заболяване. Разследващите откриват, че Денис е направлявал и манипулирал Андреа. Не й е разрешавал да се вижда с другари от мъжки пол. Дори се опитал да си откри работа, където тя се труди, с цел да може да следи държанието й. В деня на нападението се скарали, тъй като тя отказала да отиде на коафьор, който той показал.

„ Аз съм ченге от 20 година, само че това беше най-лошото нещо, което съм разследвал в миналото поради насилието, което този човек беше направил въху личния си наследник, триседмично бебе, което би трябвало да е предпазено и обичано в своя дом ”, разяснява детектив Греъм Додс. Той изрази удивление към майката за проявената смелост по време на следствието и нейната борбеност, заради която през днешния ден е жива.

Бейтула емигрира в Англия преди 7 година Когато през предходната година се среща с Андреа твърди, че има другарка, която ще изостави поради нея, само че не е ясно дали е казвал истината. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР