Наръчник за данъците върху доходите на физическите лица за 2017

...
Наръчник за данъците върху доходите на физическите лица за 2017
Коментари Харесай

НАП пусна наръчник за данъците

Наръчник за налозите върху приходите на физическите лица за 2017 година в облекчение на жителите и компаниите разгласява на уеб страницата си Национална организация за приходите.

В Наръчника са отразени измененията за 2017 година в Закона за налозите върху приходите на физическите лица, като към документа е прибавен нов фиш „ Данъчно облекчение за осъществени безкасови заплащания ". За по-лесно насочване в направените промени е направен лист на фишовете, в които са отразени тези промени, оповестиха от приходната организация.

Документът преглежда общите понятия и правила, облагаемия приход и годишната данъчна основа за приходи от трудови правни отношения, за приходи от стопанска активност като едноличен търговец, за приходи от друга стопанска активност, за приходи от наем и други източници, както и окончателните налози, предплатеното и годишно облагане за другите типове приходи и отговорностите за даване на информация.

Наръчникът е потребно пособие за всички клиенти на Национална агенция за приходите, които желаят да се срещнат със същността, полето на деяние, особеностите при облагането с налози върху приходите на физическите лица. Помагалото е налично на интернет страницата на организацията на адрес http://www.nap.bg.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР