Напускането на наставника Шави Ернандес може да се ускори при

...
Напускането на наставника Шави Ернандес може да се ускори при
Коментари Харесай

Поставиха ултиматум на Шави - може да си тръгне по-рано

Напускането на наставника Шави Ернандес може да се форсира при неуспех с Наполи в Шампионската лига, твърди испанското издание " Ас ". Вчера " каталунците " приключиха 3:3 с Гранада в мач от " Ла лига ".

???? ¡Xavi se la juega en Nápoles!
— Diario AS (@diarioas)
Шави към този момент разгласи, че след края на акцията ще си тръгне от Барселона, само че отпадане от Наполи може да докара до даже още по-бърза промяна на експерта. Ако това се случи наставникът на втория тим на " каталунците " Рафа Маркес ще поеме нещата до края на сезона.

Президентът Жоан Лапорта е бил гневен след новата издънка на тима и е хвърлял чинии във ВИП ложата.

Според изданието самият Шави е безапелационен, че при отпадане от Наполи в Шампионската лига, той ще си тръгне незабавно и няма да чака до края на сезона. Треньорът постоянно е давал доста ясно да се разбере, че в никакъв случай няма да бъде проблем за клуба, тъй че в случай че види, че най-хубавото решение е да форсира напускането си, ще го направи без никакъв проблем.
 Лапорта буен след следващата издънка на Барса, чупил чинии във ВИП ложата
Лапорта буен след следващата издънка на Барса, чупил чинии във ВИП ложата

След това дръпнал тирада на футболистите в съблекалнята

Шави към момента има вяра, че може да преобърне представянето на Барселона и да върне тима към успехите. Очевидно е, че задачата в Ла Лига е да настигне Жирона и да приключи най-малко на второ място. В Шампионската лига пък " каталунците " желаят да се борят до самия край, като цел най-малко е да доближат до четвъртфиналите.

Това, което е несъмнено, е, че каквото и да се случи тази събота при гостуването във Виго на Селта, Шави ще продължи да води тима. Нова издънка и неуспех против Наполи обаче ще решат ориста на Шави.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР