Например, изглежда, че само тези 10% от местните жители ходят

...
Например, изглежда, че само тези 10% от местните жители ходят
Коментари Харесай

Фурор! Българин С Разтърсващи Разкрития За Бардаците В Дубай!

Например, наподобява, че единствено тези 10% от локалните поданици вървят тук в изцяло затворени облекла. Останалите, които са болшинство, вървят както си желаят. Открити ръце, плещи и даже крайници. Много двойки се държат за ръце, макар че това е неразрешено, както и проявата на усеща сред хората, на публични места.

Но най-много бях сюрпризиран от съществуването на по този начин наречените " масажни центрове ". Реклами, под формата на цветни визитни картички, с облика на привлекателни девойки, се раздават непосредствено на пешеходните пътеки. Също по този начин се поставят под чистачките и в прозорците на паркираните коли.

Стана ми забавно и аз се обадих на един от телефоните. Там ми споделиха, че в допълнение към масажа, те дават и всевъзможни други типове " релаксиращи " услуги. Поясниха, че има специалисти от съвсем всички националности.

Момичета от Иран, Индия, Русия, Турция, Мароко, Тайланд са подготвени да създадат масаж и освен, за общо 50 дирхама, което е по-малко от 25 лева Точно това не чаках от ОАЕ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР