Напрежението в съблекалнята на Пари Сен Жермен продължава стремглаво да

...
Напрежението в съблекалнята на Пари Сен Жермен продължава стремглаво да
Коментари Харесай

Напрежението в съблекалнята на ПСЖ продължава да се покачва

Напрежението в съблекалнята на Пари Сен Жермен продължава стремително да се повишава след последните несполучливи дуели на отбора, оповестява локалната преса. Вестник “Екип ” осведоми, че някои от емблематичните футболисти в отбора в лицето на Лионел Меси, Неймар, Маркиньо и Преснел Кимпембе са сложили под сериозна въпросителна тактиката за развиване на тима след идването на Луис Кампос и Кристоф Галтие.

Лидерите в съблекалнята са останали оздачени от решенията да бъдат пуснати да си тръгнат играчи като Юлиан Дракслер, Леандро Паредес и Идриса Гей, а на тяхно място бяха взети Витиня, Фабиан Руис и Карлос Солер, които на този стадий не оказват изключително влияние върху играта на тима. Карето от футболисти е изказало на всеослушание тези свои опасения за развиването на отбора.
 Познат воин зарадва Байерн в първото деяние от спектакъла против ПСЖ Познат воин зарадва Байерн в първото деяние от спектакъла против ПСЖ
Още от миналото лято се твърди, че Галтие и Кампос желаят да се разделят точно с част от бунтовниците като Неймар и Кимпембе, само че по този начин и не съумяха да им намерят нови отбори. В последните седмици в пресата непрестанно излизат информации за разнообразни кавги и проблеми в съблекалнята на отбора.
 Меси и ПСЖ още веднъж не се схванаха за новия контракт Меси и ПСЖ още веднъж не се схванаха за новия контракт
Парижани позволиха поредни загуби в дербитата с Марсилия за Купата на Франция, Монако за Лига 1, след което и проваляне в първия дуел от 1/8-финалите в Шампионската лига, което слага под сериозна въпросителна продължаването в шампионата, който е съществена цел за ПСЖ за следващ сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР