Напрежението в отбора на Барселона в момента е твърде високо,

...
Напрежението в отбора на Барселона в момента е твърде високо,
Коментари Харесай

В Испания разкриха мечтания избор на Лапорта за нов треньор на Барса

Напрежението в тима на Барселона сега е прекомерно високо, изключително върху наставника на отбора Роналд Куман. Заради слабите резултати в последните седмици, интензивно се спекулира за неговото уволняване.

В последните дни в испанската преса пишат, че нидерландецът ще управлява за последно „ каталунците “ по време на съботното дерби с първенеца Атлетико Мадрид, след което ще бъде заменен по време на паузата за националните тимове.

Сред спряганите имена за заместител на Куман са Андреа Пирло, Антонио Конте, Шави Ернандес, Роберто Мартинес и Марсело Гаярдо.

Днес обаче вестник „ Mundo Deportivo “ прибавя едно много изненадващо име към листата с претенденти. Става дума за мениджъра на европейския първенец Челси Томас Тухел. Според изданието германецът е един от най-желаните разновидности от президента на Барселона Жоан Лапорта.

Тухел има контракт с Челси до лятото на 2024-а година и би било извънредно мъчно да бъде притеглен на „ Камп Ноу “ тъкмо в този момент. Германецът в началото бе притеглен на „ Стамфорд Бридж “ с кратковременен договор, само че със извоюваната Шампионската лига през предишния сезон си заслужи нов по-дългосрочен контракт.

▪️ Xavi Hernández
▪️ Robert Martínez
▪️ Andrea Pirlo
▪️ Marcelo Gallardo
▪️ Thomas Tuchel
▪️ Antonio Conte
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР