Напрежението в Левски расте. И то не само заради негативната

...
Напрежението в Левски расте. И то не само заради негативната
Коментари Харесай

Предстои важна седмица за Левски

Напрежението в Левски пораства. И то освен поради отрицателната серия от 6 следващи мача без триумф в шампионата – загуба, последвана от пет равенства, с което тимът изпадна от челната шестица. Спортно-технически градусът може да бъде намален още в събота. Тогава сините одобряват Славия от 17:30 часа на „ Георги Аспарухов “ и с възможна победа ще се поразтоварят психически.

По-големият въпрос обаче е обвързван със стратегическото бъдеще на клуба. И от тази позиция тази седмица е решаваща. Точно след 7 дни на сините им следва Общо заседание – на 15 ноември, вторник. Една от залегналите в дневния ред точки пък е за смяна на състава на Надзорния съвет. Един от разновидностите е Константин Папазов в действителност да хвърли оставка и тя да бъде призната. Въпросът, на който почитателите чакат да получат отговор, е ще придобие ли задграничен вложител част от акциите или контролния пакет на клуба. Преди време имаше съществено оживление по въпроса, а от „ Юнайтед Груп “ даже направиха цялостен одит на сините. След това излязоха с малко изказване, че се срещат детайлно с финансовото положение. На 15 октомври бе оповестено известие. „ United Group и Sports Republic към момента не са провеждали договаряния по отношение на придобиването на ФК Левски. United Group и Sport Republic няма да разясняват в бъдеще каквито и да било спекулации по тематиката. Компаниите ще разпространят публично мнение, когато договарянията бъдат финализирани, сполучливо или не “, пишеше тогава.
 Левски продава Кордоба в Испания Левски продава Кордоба в Испания
Може би малката врата за това какво ще става ще бъде повдигната на 13 ноември, неделя. Тогава ръководителят на УС на Левски Иво Ивков и Станимир Стоилов ще участват на колекция на сдружението „ Левски на левскарите “ и ще уведомят последователите за протичащото се в клуба.

Станимир Стоилов към този момент на няколко пъти призна, че поради влизането на възможен вложител „ всичко в клуба е на пауза “. При нов вложител се чака първо да бъдат изчистени всички належащи задължения.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР