Напрежението се покачва в новите епизоди на Пътят на честта“

...
Напрежението се покачва в новите епизоди на Пътят на честта“
Коментари Харесай

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

Напрежението се повишава в новите епизоди на „ Пътят на достойнството “ тази седмица по NOVA. Преди Димитър да стартира на чисто и да се заеме с новия бизнес в София, той би трябвало да се погрижи за някои незавършени каузи в Царево. Двамата със Страхил се насочат към фамилния хотел, където ги чака неприятна изненада. Каква ще бъде тя и ще измислят ли двамата мъже проект за справяне с зародилия проблем? Междувременно желанието за отплата на Димитър няма да му разреши да загърби толкоз елементарно предишното и ще го тласне към рисковани дейности. Възможно ли е точно жаждата за възмездие да коства добре режисираното му прикритие?

Съмнения за помислите на Стивън обземат Жаки. Произходът на мистериозната рана на крайници му и подозрителното му държание няма да дадат мира на вдовицата и ще я накарат да следи изкъсо всяко негово деяние. През това време следствието, което Жаки поръча на хакерката, с цел да откри метод да отмъсти на Анелия, ще изкара нескрито първите компромати. На каква информация за снаха си ще се натъкне тя и по какъв начин ще реши да я употребява?

Оттеглянето на Калоян от холдинга ще бъде приветствано от Ада, която непрекъснато търси вниманието на остарялата си възлюбена и държи на наличието му в живота си. Тя ще насочи изкушаващо предложение за пускане на нова строителна компания, която двамата да ръководят дружно. Как ще одобри Калоян предлагането за ново професионално предизвикателство и какви непредвидени проблеми и рискове е допустимо да зародят след срещата на тогавашната двойка?

Писмото, което Люба инцидентно открива, кара Кера още веднъж да се върне в родния си край, с цел да потърси нови следи за предишното си. До този миг тя не е знаела, че осиновителите познават биологичните й родители. Кера е уверена, че ключът за разплитането на мистерията към осиновяването й може да се крие точно в родния й дом. Какви забавни срещи я чакат и ще се приближи ли до истината?
 Кера NOVA / Красена Ангелова
Не пропускайте „ Пътят на достойнството “ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Актуална информация за “Пътят на достойнството “ може да откриете във страницата и акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР