Напрежение в Русе заради видео с агресия на момче. Видеото

...
Напрежение в Русе заради видео с агресия на момче. Видеото
Коментари Харесай

Напрежение в Русе заради видео с агресия

Напрежение в Русе поради видео с експанзия на момче. Видеото беше качено нощес и десетки недоволни младежи се събраха пред блока на нападателя. За благополучие до ескалация на напрежението не се стигна, само че фрагментите възмутиха младежите, които се оповестиха срещу експанзията.

Пострадалият Иво Бонев описа пред Българска национална телевизия, че не познава нападателя си. По думите на Бонев и други пострадали най-малко 10 момчета са бити от въпросния нападател.

" Случи се в средата на април, аз не знаех въобще за това момче. Той ме приклещи в тоалетните на едно заведение. Дотогава не се познавахме и нямах концепция кой е, само че ми нанесе побой в главата, ръцете, по цялото тяло ", сподели Бонев.

Говори още едно момче, което е било нападнато единствено преди дни. То обаче пожела да резервира анонимност:

" На 26 октомври ми беше нанесен побой, вследствие имам счупено ребро, проблеми с ключицата, не би трябвало да си местя ръката, целият ми тил е жълт. Аз го познавах преди този момент, само че не съм имал проблеми с него. Имах проблеми с негов другар, само че се бяхме разбрали напълно обикновено ".

Младежът съобщи, че ще търси правата си по правосъден път.

Според Иво Бонев повода за нападението над него е момиче, с което е излизал. Агресивният мъж декларирал, че всеки, който има контакт с нея, ще бъде пребиван.

" Не знам за какво тъкмо в този момент клипът е пуснат, само че се веселя, че сега най-малко имаме някакво доказателство, тъй като след мен и други момчета пострадаха от него. Едно от тях подаде тъжба и аз най-после взех решение да не мълча повече и също да подам тъжба ", споделя Бонев.

След обявата на видеоклипа доста хора са се свързали с Иво Бонев, който споделя, че въобще не е очаквал такава поддръжка.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР