Напрежение в детска градина в Пловдив. Проверка на общината ще

...
Напрежение в детска градина в Пловдив. Проверка на общината ще
Коментари Харесай

От днес започва акция Зима

Напрежение в детска градина в Пловдив. Проверка на общината ще открива дали 5-годишно дете е наказвано редовно от помощник-възпитател. В същото време, родители на деца от групата упрекват шефа на градината в напън върху личния състав и пазят възпитателката.


Акцията е разграничена на три стадия. Първият, който стартира от през днешния ден, е адресиран към велосипедистите. Вторият, който стартира от 15 ноември, е адресиран към пешеходците. Третият стадий е ориентиран към МПС-тата.

Идеята е с настъпването на зимата и трите групи да са по-подготвени за зимните условия.

Велосипедите би трябвало да имат светлоотразителни детайли, фарове и стопове.
Илия Георгиев - основен контрольор: Това е много уязвима категория участници в придвижването и безусловно всички би следвало да се съобразяваме с тях, да демонстрираме приемливост към тях и да ги пазим на пътя. Много е значимо всички водачи на колела на пътя да знаят, че би трябвало да карат в колона един зад различен, а не - един до различен. При ръководство на велосипед не би трябвало да махат ръцете си от кормилото, не би трябвало да освобождават педалите и най-много - да обръщат внимание и да се грижат за личната си сигурност. Препоръчваме потреблението на защитни каски, както и това да са задоволително съсредоточени за протичащото се към тях.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР