Напрежение между Съединените щати и Иран и във виртуалното пространство.

...
Напрежение между Съединените щати и Иран и във виртуалното пространство.
Коментари Харесай

Напрежение между САЩ и Иран в „Туитър“

Напрежение сред Съединените щати и Иран и във виртуалното пространство.

Иран отвърна в „ Туитър “ на предизвестията, отправени в същата обществена мрежа от американския президент Доналд Тръмп. " Не убивайте вашите протестиращи “, написа Тръмп, откакто през вчерашния ден иранската полиция разпръсна в Техеран протест на студенти, събрали се да почетат паметта на 176-те индивида, починали при свалянето по простъпка на украински пътнически аероплан от иранската противовъздушна защита.

Тръмп постна своя туит на британски и на фарси. В отговор представителят на иранското министерство на външните работи съобщи, че Тръмп не е акредитиран да наскърбява античния персийски език.
Украинските авиолинии: Сваленият от Иран аероплан не е правил непредвидени маневри Излитащият от Техеран техен аероплан е извършил всички нареждания на диспечерите, споделят от компанията
„ Дали в действителност сте на страната на милионите иранци, чийто воин военачалник Касем Сулеймани преди малко убихте при американски въздушен удар в Ирак, или сте против тях?! “, попита той американския президент.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР