Направо не е за вярване, че минаха почти две десетилетия

...
Направо не е за вярване, че минаха почти две десетилетия
Коментари Харесай

19 години след премиерата: Драко Малфой събира актьорите от Хари Потър на онлайн среща

Направо не е за поверие, че минаха съвсем две десетилетия от първия филм за Хари Потър - " Хари Потър и философският камък ". През миналите години актьорите развиха своите кариери, сътвориха фамилии, някои дори имат и деца. Но... за доста от нас те вечно ще си останат по-скоро с имената на героите от филмите. 

Виж още: Гал Гадот ще бъде новата Клеопатра, само че много почитатели не утвърждават! Ето за какво

Том Фелтън, който изигра ролята на гадняра Драко Малфой, резервира скъпи другарства с артисти от кино лентата. А в този момент готви изненада за всички - и артисти, и почитатели. Става въпрос за събиране на прослойка по случай 19-ата годишнина от премиерата на " Хари Потър и философският камък ".

Виж още: След body shaming-а: Били Айлиш разяснява папарашките фотоси и издаде една вест

Том Фелтън играе ролята на Драко малфой във всичките 8 кино лентата за Хари Потър. Въпреки че играе " неприятния " във филмите, от другите артисти, както и от медийни изявления разбираме, че в действителност артистът е един от най-сърдечните и другарски настроени хора, които международното кино е срещало. През годините той споделяше фотоси и мемоари от положителните времена, в които всички израснаха дружно на снимачната площадка.

Виж още: Джейсън Деруло черпи цялостен ресторант поради собствен триумф! Даде 112 хиляди $ за шотове

В скорошен диалог с Entertainment Tonight Том Фелтън удостовери, че към момента поддържа връзка с доста от своите звезди от Хари Потър и че се пробва да откри метод да ги поддържа другарството виртуално по време на пандемията. " Видях се с близнаците Уизли преди ден. Ходихме да играем голф. Постоянно си пиша с доста хора от филмите в WhatsApp и поддържаме връзка ", споделя той. 

Виж още: Звезден дебют: Йоланда Хадид сподели дъщеричката на Джиджи, съпостави я с ангел

" На 14 ноември възнамерявам да създадем едно цифрово празненство. Опитвам се да ги уговоря всички дружно да се съберем ", показа той пред CinemaBlend. Дали това ще се случи, следва да забележим, защото въпреки всичко става въпрос за в действителност доста хора и доста артисти. 

Изображение: Getty Images
https://www.instagram.com/emmawatson/
https://www.instagram.com/t22felton/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР