Направилият фурор на ЕвроБаскет 2022 германски гард Денис Шрьодер отново

...
Направилият фурор на ЕвроБаскет 2022 германски гард Денис Шрьодер отново
Коментари Харесай

Звездата на Германия се завръща в Лейкърс

Направилият възторг на ЕвроБаскет 2022 немски гард Денис Шрьодер още веднъж ще се състезава за Лос Анджелис Лейкърс. Звездата на Бундестима подписва контракт за една година с “езерняците ”, завръщайки се в Ел Ей за своя втори интервал след сезон 2020/2021.

29-годишният плеймейкър прави необикновено Европейско състезание, на което е измежду водачите при реализаторите и подавачите. Шрьодер записва междинни индикатори от 21.6 точки и 7.3 асистенции на шампионата на Стария континент, като изявите му в елиминационната фаза очевидно са оставили отлично усещане у управлението на Лейкърс.

Шрьодер първо вкара 22 точки на Черна гора на осминафиналите, а по-късно бе в основата на сензационната победа над Гърция, откакто приключи с 26 точки и 8 асистенции. Тази вечер гардът още веднъж показва на какво е кадърен с още 30 точки и 8 завършващи подавания против Испания, които обаче не стигнаха на Германия да отстрани международния първенец на полуфиналите.

За последно 185-сантиметровият гард игра за Хюстън Рокетс през втората половина на предишния сезон, като за 15 дуела записа приблизително по 10.9 точки и 5.9 асистенции, преди акцията му да завърши прибързано поради контузия в рамото. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР