Направили сме много песни с “Ку-Ку Бенд. Може да прозвучи

...
Направили сме много песни с “Ку-Ку Бенд. Може да прозвучи
Коментари Харесай

Слави Трифонов и Софи Маринова запяха в дует

Направили сме доста песни с “Ку-Ку Бенд ". Може да прозвучи клиширано, само че музиката е най-прекрасното нещо, което ни свързва и сплотява. Толкова е красиво да видиш по какъв начин музиката допира най-различни хора от всевъзможни възрасти. Това написа Слави Трифонов в своя Фейсбук профил. Лидерът на " ИТН " очевидно е решил да се върне към заниманието, което най-вече обича да прави, а точно - да пее и да основава песни.

Най-новата му дуетна ария е със страхотната Софи Маринова, а парчето им е въодушевено от китайски ритми. Ето какво тъкмо написа Слави, обръщайки се този път към почитателите си, а не към симпатизантите си:

Това е подобен подарък и имам удивителен шанс, че дружно с изумителни музиканти вършим музика и още вършим музика. Като споделих още вършим музика, ще ви кажа, че открих хубост в една китайска ария. Да бе, знам, че звучи откачено, само че музиката е красива на всички места по света и аз по този начин видях хубост в една китайска ария. Убедих Евгени да я създадем, тъй като съм доста безапелационен. Той сподели, че би трябвало да напишем още музика към песента и написа още музика, дори направи и аранжимент. А, Годжи написа доста прочувствен текст. “Ку-Ку Бенд " я изсвириха, а ние със Софи Маринова я изпяхме. Предлагам ви да чуете резултата. Песента се споделя “Просто обич ". Желая ви здраве, мощ и, несъмнено, доста обич! Весели празници!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР