Направихме изявление по този въпрос и нищо не се е

...
Направихме изявление по този въпрос и нищо не се е
Коментари Харесай

Тен Хаг не пожела да коментира темата за Роналдо, посочи най-добрата позиция на Ван де Беек

„ Направихме изказване по този въпрос и нищо не се е трансформирало “, бе сбитият коментар на Тен Хаг по тематиката „ Кристиано Роналдо “.

Вчера тимът на Манчестър Юнайтед дойде в Австралия за втората част от своето предсезонно турне. След като във вторник „ алените дяволи “ разрушиха с 4:0 Ливърпул в Банкок, на следващия ден Юнайтед излиза във втората си инспекция, която ще е против локалния Мелбърн Виктъри. Капитанът пропусна срещата с мърсисайдци поради лека травма, само че ще бъде на линия за най-малко едно полувреме против австралийския отбор, разкри Тен Хаг.

„ Хари ще е разполагаем за утрешния дуел. Ще забележим какъв брой време ще играе. Мисля, че може да изиграе едно полувреме. Имаме мощен състав, тъй че почитателите ще са удовлетворени “, съобщи мениджърът на „ алените дяволи “.

Тен Хаг изясни и каква е най-подходящата роля, която може да извършва Дони ван де Беек. Нидерландецът бе притеглен точно от Аякс преди близо две години, само че към момента не може да остави отпечатък в Юанйтед. Във втората половина от предишния сезон той бе преотстъпен чартърен на Евертън, само че в този момент се завърна в състава. Надеждите на почитателите са, че при Тен Хаг той най-накрая ще може да покаже качествата си.

„ Той може да играе както надълбоко изтеглен обратно, по този начин и доста напред. Знам това още от предишното. Най-добрата му позиция, съгласно неговите качества, е да играе в наказателното поле на противника, директно зад нападател “.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР