Направих клиповете в рамките на една година. Първият клип го

...
Направих клиповете в рамките на една година. Първият клип го
Коментари Харесай

За насилието срещу деца с увреждания в Габрово се е знаело още преди година


Направих клиповете в границите на една година. Първият клип го направих през декември 2016 година и незабавно е показан на ръководителя на Центъра за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания "Хризантема " Маринела Лазарова и надлежно на шеф дирекция "Социални действия и обучение " към Община Габрово Даниела Василева. Това съобщи общественият служащ Йорданка Милчева по скандалния случай с упражнявано принуждение от възпитателки в центъра.
Директорът Маринела Лазарова разгласи пред Нова телевизия, че е показала сигналите, показала е и сигнали пред Василева, само че отговорът бил, че ще ядоса кмета на Габрово Таня Христова. Лазарова обаче призна, че е подавала устни сигнали.
От думите на Лазарова стана ясно, че считано от 26-ти януари ще бъде освободена детегледачката Татяна Донева. В отпуск към момента пък е здравната сестра Донка Калчева - по думите на Лазарова, с цел да не може да се подхващат дейности против нея. От ДАЗД обясниха, че занапред тече инспекция, а представителят на организацията Галя Атанасова акцентира, че не може да каже какво е намерено, само че посочи, че до петък, 26-ти януари, ще има резултат.
От ДАЗД прибавиха и, че на 18-ти януари за пръв път са получили сигнал за принуждение в "Хризантема ". Прокуратурата пък сподели, че до края на месеца ще е ясно какви са резултатите от нейните инспекции.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР